Forskning, klima, energi, økonomi, politikk

Forum

Her kan du kommentere min blogg og/eller laste opp egne innlegg.

Dato: 08.07.2017

Av: theresa williams

Emne: Hvordan jeg kom tilbake min eks

Hei, jeg er Theresa Williams Etter å ha vært i forhold til Anderson i årevis, brøt han opp med meg, jeg gjorde alt for å bringe ham tilbake, men alt var forgjeves, jeg ville ha ham tilbake så mye på grunn av kjærligheten jeg har for ham, Jeg ba ham om alt, jeg gjorde løfter, men han nektet. Jeg forklarte problemet mitt til min venn, og hun foreslo at jeg helst skulle kontakte en stavekaster som kunne hjelpe meg med å stave en stave for å få ham tilbake, men jeg er den typen som aldri trodde å stave, jeg hadde ikke annet valg enn å prøve det, jeg Postet stavekassen, og han fortalte meg at det ikke var noe problem at alt ville gå bra før tre dager, at min eks skal komme tilbake til meg før tre dager, han kastet staver og overraskende på den andre dagen, det var rundt 4 pm. Min eks kaller meg, jeg var så overrasket, jeg svarte på anropet og alt han sa var at han var så lei meg for alt som skjedde at han ville at jeg skulle komme tilbake til ham, at han elsker meg så mye. Jeg var så glad og gikk til ham som var hvordan vi begynte å leve sammen lykkelig igjen. Siden da har jeg lovet at noen jeg kjenner som har et forholdsproblem, ville jeg være til hjelp for en slik person ved å henvise ham eller henne til den eneste virkelige og kraftige staver som hjalp meg med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com Du kan sende en e-post til ham hvis du trenger hjelp i ditt forhold eller noe annet sak.

1) Kjærlighetsformål
2) Lost Love Spells
3) Skilsmisse
4) Ekteskapsstaver
5) Binding Stave.
6) Breakup Spells
7) Forvis en fortid Lover
8.) Du vil bli markedsført på kontoret din / Lotteri stave
9) vil tilfredsstille din elsker
Kontakt denne flotte mannen hvis du har noe problem for en varig løsning
Gjennom drogunduspellcaster@gmail.com

Dato: 25.05.2017

Av: sandra

Emne: v.legba@live.fr

hei alle sammen

Meg jeg vet en marabout som er flott, det har en kjæreste som gjorde meg vite han hadde gjort en retur av hengivenhet for henne, og det fungerte, så jeg prøvde meg også eksen min og jeg forsikrer deg det er fantastisk, minnet meg om min ex og fikk vi tilbake sammen i 7 dager. Det er helt forandret livet mitt. I dag, eksen min kom tilbake og det mest motiverte meg hjem, siden den gangen, har vi et meget lykkelig liv.
Hvis du vil gjøre en retur av kjærlighet også, selv i tilfelle det mest desperat, uansett varighet separasjon med din ex,
Du kan skrive til ham på hans e-post: v.legba@live.fr eller Watsapp: 0022996987762

Dato: 28.04.2017

Av: linda

Emne: igbuduspellhome@gmail.com

Jeg var vondt og hjerte knust da et veldig stort problem oppstod i ekteskapet min syv måneder siden, mellom meg og min mann. så forferdelig at han tok saken til retten for en skilsmisse. Han sa at han aldri ønsket å bo med meg igjen, og at han ikke elsker meg lenger. Så han pakket ut av huset og gjorde meg og mine barn gikk gjennom sterke smerter. Jeg forsøkt alle mine mulig betyr å få ham tilbake, etter mye tigge, men alt ingen avail.and han bekreftet at han har gjort sin beslutning, og han aldri ville se meg igjen. Så på en kveld, som jeg kom tilbake fra jobb, møtte jeg en gammel venn av meg som ba for min mann. Så jeg forklarte alle ting til ham, så han fortalte meg at den eneste måten jeg kan få min mann tilbake, er å besøke en spell trinse, fordi det har virkelig fungert for ham også. Så jeg har aldri trodd i stave, men jeg hadde ingen andre valg, enn å følge hans råd. Da ga han meg den e-postadressen til stave caster som han besøkte. Så neste morgen, sendte jeg en e-post til adressen som han ga til meg, og spell caster forsikret meg om at jeg vil få min mann tilbake neste dag. Hva en fantastisk uttalelse! Jeg aldri trodd, så han snakket med meg, og fortalte meg alt jeg trenger å gjøre. Neste morgen, så overraskende, ga min mann som ikke ringer meg de siste 7 månedene, meg en samtale å informere meg at han kom tilbake. Så fantastisk! Så det var hvordan han kom tilbake samme dag, med masse kjærlighet og glede, unnskyldte han for sin feil og for smerter forårsaket han meg og våre barn. Deretter fra den dagen var vårt forhold nå sterkere enn hvordan det var før, ved hjelp av Dr. igbudu. Så, jeg vil rådet du ute hvis du har problem kontakte ham, jeg gi deg 100% garanti for at han vil hjelpe deg... Sende ham at:igbuduspellhome@gmail.com takk!

Dato: 21.11.2016

Av: alicia

Emne: testimony

Mitt navn Alicia Howard, er her for å informere deg om at Dr Ozala urtemedisin er et godt middel for herpes, jeg var en bærer av herpes og jeg så et vitnesbyrd om hvordan Dr. Ozala kurere herpes, bestemte jeg meg for å kontakte, kontaktet jeg ham og han veiledet meg. Jeg spurte ham etter løsninger, og han startet rettsmidler for min helse. Takk Gud, nå er alt greit, jeg er kurert av Dr. Isikolo urtemedisin , jeg er veldig takknemlig til Dr. Isikolo, nå ham isikolosolutionhome@gmail.com og
isikolosolutionhome@gmail.com Eller kontakte sin nummeret via (WHATSAPP KUN: Du
kan også Whatsapp ham via +2348133261196) (Kun samtaler: ring ham på
+2348133261196

DOCTOR OZALA KAN OGSÅ CURE FØLGENDE SYKDOM: -
* herpes
* HSV 1 & HSV 2
*ASTMA
* dIABETES
* epilepsi
*KREFT
* ufruktbarhet
* Stafylokokker.
* ALS
*HEPATITT B
* Graviditet urtemedisin

Dato: 21.07.2016

Av: charity

Emne: Hvordan jeg fikk tilbake min mann

Hei Mitt navn er Charity, fra USA i amerikansk bare ønsker å dele min erfaring med verden om hvordan jeg fikk min kjærlighet tilbake og reddet mitt ekteskap? Jeg var gift i 7 år med to barn, og vi levde lykkelig før ting begynte å bli stygg, og vi hadde en kamper og argumenter nesten hver gang? det ble verre på et punkt som han søkte om skilsmisse Jeg prøvde mitt beste for å få ham til å ombestemme seg og bo hos meg fordi jeg elsket ham av hele mitt hjerte, og ønsker ikke å miste ham, men alt bare ikke fungerte? han flyttet ut av huset og fortsatt gikk videre til skilsmisse? Jeg tryglet og prøvd alt, men fortsatt ingenting virket. Gjennombruddet kom da noen introduserte meg til denne fantastiske, flotte spell caster Akwukespiritualtemple@gmail.com som til slutt hjalp meg ut jeg har aldri vært en fan av ting som dette, men bare bestemte seg for å prøve motvillig fordi jeg var desperat og igjen med noe annet valg? Han gjorde spesielle bønner og kastet en kjærlighet spell på ham. Innen 3 dager han ringte meg og var lei meg for alle de følelsesmessige traumer han hadde kostet meg, flyttet tilbake til huset og vi fortsetter å leve lykkelig, barna er glade for og vi venter vårt tredje barn har jeg presenterte ham for mye av par med problemer over hele verden, og de har hatt gode nyheter tenkte jeg skulle dele min erfaring fordi jeg har stor tro på noen der ute trenger det? Du kan sende ham Akwukespiritualtemple@gmail.com

Dato: 09.08.2015

Av: Helge Karlsen

Emne: Hummer og kanari ... og veldig ensidig og smale avsporinger/egne menininger i "bløggen"

Alle ekte nordlendinger kjenner til begrepet å bløgge, og denne bloggen kan saktens lett forveksles med akkurat det. Så ensidige tankerekker og virkelighetsfjern skal en lete lenge etter, spesielt når eieren av bloggen tilsynelatende har litt høyere utdannelse. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å lese Finansavisen av 08.08.2015, en artikkel over 6 sider med overskriften: Rene Katastrofer. Når du har lest og forstått innholdet der, kan du komme med noen litt bredere, samfunnsnyttige betraktninger om bærekraftig fornybar energi, og også gi konkrete eksempel på hvor i kongeriket vi evt. måtte ha akkurat det!

Dato: 11.12.2014

Av: Vidar Lindefjeld, La Naturen Leve (LNL)

Emne: Rypdal og vindkraften

Nedenstående er sendt Nordlys som svar på Rypdals innlegg 10. desember. Hans innlegg finnes også i bloggen her.

Professor Rypdal og vindkraften

Professor Kristoffer Rypdal ved UiT er tilhenger av norsk vindkraft. Det er et standpunkt jeg respekterer. Mindre respekt har jeg for hans underlige og sterkt følelsesladde innlegg i Nordlys 10. desember. La Naturen Leve (LNL) og jeg som organisasjonens styreleder ønsker ikke å føre noen polemikk mot Rypdal på et slikt nivå. Vi kan bare håpe at han ved utøvelsen av sin professorale gjerning ved UiT makter å vise noe større objektivitet og saklighet enn dette innlegget bærer preg av.
Noen faktiske opplysninger:
LNL er en seriøs og riksdekkende organisasjon med medlemmer fra Finnmark til Østfold. Vi er av mange grunner kritiske til den voldsomme utbygging av norsk, landbasert vindkraft som nå er i ferd med å skje. De omfattende naturødeleggelsene er en av dem. Vår hjemmeside lanaturenleve.no gir mer info.
1. desember gikk Naturvernforbundet i Troms, FNF Troms og LNL sammen om å arrangere et vindkraftseminar i Tromsø. Der satte vi søkelyset på vindkraft, både nasjonalt og i Nord-Norge. En rekke innledere tok for seg ulike sider av utbyggingen: Har norsk vindkraft noen energipolitisk begrunnelse, har den klimaeffekter, hva er konsekvensene for natur, mennesker og naturmangfold, for reindrift etc. Rypdal var blant innlederne. Han stilte på kort varsel som erstatter for Zero (som meldte forfall) og holdt et kraftfullt innlegg for vindkraft.
I auditoriet på UiT satt 130 mennesker, med ulik bakgrunn og ulike interesser. 80 svært oppegående elever fra en videregående skole var blant dem. Det var avsatt rikelig tid til spørsmål og debatt. Mange deltok, både ungdom, folk fra vindkraftbransjen og andre. Også Rypdal var ivrig debattant og ingen var i tvil om hva han mente om arrangementet og innholdet.
Rypdal må gjerne mene at ikke "motparten er rimelig representert". Etter mitt syn var de det. Dessuten har utbyggerbransjen og vindkrafttilhengere i Zero og Bellona m. fl. så lenge fått dominere diskusjonen at det er på høy tid med andre synspunkter.

La Naturen Leve baserer sine oppfatninger på fakta. Vi støtter oss f. eks. til norsk og utenlandsk forskning på vindkraft, energi og klima; på innstillinger fra rådmenn i de kommuner som rammes av utbygging og fra fylkesmennenes miljøvernavdelinger. Ikke minst lytter vi til de erfaringer naboer til norske vindkraftverk har. Vår hjemmeside har mye om dette. Jeg konstaterer at Rypdal ikke engang forsøker å belegge sine påstander med fakta. Hans taktikk er latterliggjøring og forvrengning. Det skuffer meg. Vindkraftdebatten er for viktig for natur og mennesker til at den skal føres på slike premisser.

Vidar Lindefjeld
Streleder, La Naturen Leve


Dato: 11.12.2014

Av: Kristoffer Rypdal

Emne: Re:Rypdal og vindkraften

Innlegget er besvart i bloggen "Er vindkraftmotstanderne offer for mobbing?"

Dato: 28.11.2014

Av: Odd Handegård

Emne: Hvor er solidariteten?

Kristoffer Rypdal,

Det ville vært fint om du hadde sendt innlegget til Nordlys, så kunne vi ha tatt debatten der.

Derfor bare en kort kommentar her:

Jeg står naturligvis ved det jeg skrev i Dagsavisen om "alarmister" og "skeptikere". Det skyldes ikke at jeg er for utbygging i Lofoten/Vesterålen, i mye av Barentshavet eller at jeg er tilhenger av at maksimalt mye olje og gass bør hentes opp av Nordsjøen. Det skyldes derimot at debatten om klimaendringene er dominert av mye tøv på begge sider, og at skyttergravskrigen mellom ytterfløyene gjør at en fornuftig debatt om norsk energipolitikk (eller rettere sagt om fornybar energi) rett og slett har druknet i irrelevante "klima"forslag.

Vannkraftpolitikken er for mange av miljøorganisasjonene blitt underordnet klimasaken, og blitt ledd i mye symbolpolitikk som er uten betydning for det globale klimaet (elektrifisering av sokkelen er bare ett problem, eksportkabler til EU et annet osv. Vindmøller i Norge hører til i samme kategorien).

Når det er galt å underordne norsk vannkraftpolitikk under klima (og i praksis under EU) så er årsaken at en slik underordning ikke er i samsvar med norske, nasjonale interesser. Norge er allerede i en klasse for seg når det gjelder produksjon og bruk av fornybar energi, og ville - om viljen hadde vært til stede i Stortinget/regjeringen - kunne ha forbedret fornybargraden vesentlig (også uten vindmøller). Debatten om norsk fornybar energi burde drøftes uavhengig av alle de irrelevante forslagene mange av miljøorganisasjonene innbiller seg vil bety noe for detr globale klimaet.

Når "ingen av oss" kan være skråsikre på hvem som har rett når det gjelder konsekvensene av den globale oppvarmingen, så betyr ikke det at jeg tviler på FNs klimapanel (vi er jo nødt til å tro på dem). Det betyr i stedet at det likevel er all grunn til å ta mange av de konkrete påstandene med ei klype salt: Oppvarmingen de siste 15 årene, nedbør og flom i utsatte elver, årsakene til nedsmeltingen i Arktis, og de nye opplysningene om at isdekket i Antarktisk og sjøisen utenfor kanskje til og med vokser. Klimapanelet har flere ganger justert sine teorier, og det kommer panelet til å fortsette med.

Når det gjelder en av de aktuelle flommene, nemlig i Opo i Odda, så har det flere ganger tidligere vært like store flommer, uten denne typen konsekvenser. For det første er de husene som gikk med i flommen i Opo bygd etter den nest siste storflommen, og for det andre skal det ha vært gjort inngrep i elveleiet som kan ha gitt vannet en ekstra kraft. - Jeg vokste selv opp 200 meter fra Opo, og hadde områdene ute i elva som lekeplass i 8-12 årsalderen (når vannstanden var liten seint på vinteren/tidlig på våren før snøsmeltingen) - uten at det øker min kompetanse på nedbør og flommer.

mvh
Odd Handegård

Ps. Debatten om EUs fornybardirektiv, om EUs bruk av primærenergi og om IEA tar jeg gjerne i Nordlys.

Dato: 02.12.2014

Av: Kristoffer Rypdal

Emne: Re:Hvor er solidariteten?

Hei Odd

Innlegget ble sendt til Nordlys, men de har ikke tatt det inn. De synes vel det blir for mye.

Jeg synes det er vanskelig nok å føre en konstruktiv diskusjon om vindkraft med vindkraftmotstandere som aksepterer IPPCs konklusjoner. Du sier at du ikke tviler på FNS klimapanel, men det er jo akkurat det du gjør når du ikke aksepterer deres konklusjoner. Jeg kan gjerne ta en seriøs debatt med deg om disse konklusjonene her på bloggen, men da må du ta deg umaken med å formulere og begrunne synspunktene dine på en slik måte at det er mulig for meg å imøtegå dem på en rasjonell måte.

Jeg tar til etteretning at du vil frikoble norsk energipolitikk fra klimaproblemet. Den premissen aksepterer ikke jeg, og dermed har vi ikke så mye mer å diskutere om det temaet. Det var vel mest det jeg ville si med det blogginlegget du kommenterer.

Hilsen Kristoffer

Søkested

Kontakt

Kristoffer Rypdals blog